Brtvljenje stolarije

Spriječite prodor vode u konstrukciju uz naše hidroizolacijske sustave.

Koristite poliuretanski kit DRACO FLEX 525 i riješite probleme nekvalitetnih spojeva, lošeg brtvljenja i pukotina.

Brtvljenje oko stolarije

Kvalitetna i učinkovita toplinska izolacija i ugrađena stolarija uvelike doprinose značajnijem smanjenju troškova energije, no isto vrijedi i za spojeve na fasadi te oko prozora i vrata.

Često se na objektima javlja potreba za brtvljenjem različitih spojeva, bilo da se radi o spoju dvaju istih ili različitih materijala. Kako se materijali različitih toplinskih karakteristika, pri istim vremenskim utjecajima, različito ponašaju, njihov spoj je potencijalno mjesto prodora vode i vlage. Osim spojeva, kritična mjesta su i razne pukotine u materijalu nastale uslijed naprezanja konstrukcije.

Spriječite prodor vode u konstrukciju

Poliuretanskim kitom DRACO FLEX 525 moguće je riješiti probleme nekvalitetnih spojeva, lošeg brtvljenja i pukotina te tako spriječiti prodor vode u konstrukciju. Kit je jednostavan za nanošenje na gotovo svaku podlogu bez prajmera, otporan na mikroorganizme i starenje te je elastičan.

Prikladan je za horizontalne i vertikalne aplikacije na velikom rasponu temperatura. Dolazi u bijeloj i sivoj boji, a moguće ga je prebojiti poliuretanskim bojama. Zbog sve strožih ekoloških zahtjeva, ali i stalno rastućih cijena energenata, dobra izolacija Vašeg doma postaje sve važniji element, kako kod projektiranja i građenja, tako i kod kasnijeg redovitog održavanja.

Spojevi trebaju biti pravilno zabrtvljeni kako bi se spriječio prodor hladnog zraka zimi i toplog zraka ljeti, te prodor vode uslijed djelovanja kiše i snijega, u unutrašnjost objekta, čime se ne samo oštećuju zidovi, već se u prvom redu i povećavaju toplinski gubici.

Koristite isključivo kvalitetne materijale i posvetite hidroizolaciji pažnju koju ona i zaslužuje. DRACO hidroizolacijski sustavi osmišljeni su upravo zato da bi vaši objekti bili sigurni i ugodni za život.

Brtvljenje instalacija klima uređaja, dimnjaka i slično