TIVAT, 2016.

Porto Montenegro, Tivat

Prva luksuzna jahta na Jadranu

U prelijepom prirodnom okruženju gdje se iz mirne površine mora uzdižu litice crnogorskih planina i štite jedan od najljepših zaljeva svijeta svoja je sidra bacila najluksuznija marina na Jadranu. Elitni kompleks Porto Montenegro, uvučen u obale Tivta, nezaobilazna je destinacija u programu krstarenja, a nezaobilazni u programu hidroizolacija bili su DRACO stručnjaci.

Naša DRACO rješenja korištena su kako bi se gotovo u potpunosti zaštitila i hidroizolirala prva luksuzna jahta na Jadranu.

Vrijednost za klijenta

Smješteni uz postojeći hotel Regent Porto Montenegro i pripadajuću privatnu šetnicu, Regent Pool Club Residences najnoviji su dodatak rezidencijalnoj kolekciji Porto Montenegro.
Arhitektura ove suvremene luksuzne rezidencije kombinacija je povijesnog arhitektonskog jezika i suvremenih elementa s inovativnim visokokvalitetnim DRACO hidroizolacijskim rješenjima.
U dogovorenom roku DRACO je odgovorio na izazov i ponudio cjelovita hidroizolacijska rješenja koja su u potpunosti zadovoljila visoke standarde investitora.

Ostale reference