Preuzimanje poslovanja tvrtke HIDROIZOLACIJA KATRAN d.o.o.

20 prosinca, 2023

Iznimno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je tvrtka DRACO d.o.o. dovršila proces preuzimanja poslovanja tvrtke HIDROIZOLACIJA KATRAN d.o.o.

S danom 01.01.2024. godine DRACO preuzima zaposlenike, brandove, tvornicu, ugovore s kupcima i dobavljačima HIDROIZOLACIJA KATRAN.DRACO je osnovan 1997. godine u Splitu, prepoznat je u Hrvatskoj i susjednim tržištima kao stručnjak u proizvodnji, tehničkom savjetovanju i prodaji hidroizolacijskih i drugih proizvoda građevinske kemije. DRACO proizvodi su postali sinonim za hidroizolacije.

Odluka o preuzimanju poslovanja tvrtke HIDROIZOLACIJA KATRAN bila je logičan slijed u razvoju DRACO – a. HIDROIZOLACIJA KATRAN s tradicijom i znanjem u proizvodnji bitumenskih hidroizolacija od 1890. godine, brandovima proizvoda koji su sinonim za bitumenske hidroizolacije, se izvrsno uklapa u našu viziju da postanemo hrvatski lider u razvoju i proizvodnji kemijskih proizvoda za građevinarstvo i industriju.


Direktor HIDROIZOLACIJA KATRAN g. Jandrija Pavić izdvaja:

”Nakon dugogodišnje uspješne suradnje s našim zaposlenicima i partnerima odluka o prodaji poslovanja DRACO – u je bila jako emotivna. Tvrtka DRACO jedna je od najboljih u industriji hidroizolacija. O tomu smo imali spoznaju kroz dugi niz godina koliko smo bili konkurenti na tržištu. Kroz višemjesečni proces pregovora o ovoj transakciji detaljno smo se upoznali s kulturom firme DRACO, te smo sigurni da sve naše zaposlenike, partnere, cjelokupnu proizvodnju i brandove s punim povjerenjem prepuštamo u sigurne ruke. Vjerujem da će Vam DRACO moći pružiti još bolju uslugu i siguran sam da će trebati kratko vrijeme da se uvjerite u to. Kao znak povjerenja prema nama koji smo vam služili dugi niz godina, bili bismo zahvalni ako biste u ovom novom poslovnom procesu prepoznali priliku i ojačali poslovnu suradnju s DRACO – m. Imamo razloga vjerovati da će vaša suradnja s DRACO – m, u budućnosti postati još bolja i prosperitetnija. Naši zaposlenici će Vam i dalje biti na raspolaganju, a proizvodni, prodajni i nabavni kanali održavaju puni kontinuitet, ali sada u DRACO organizaciji.”Ovim preuzimanjem DRACO organizacija postaje najveći hrvatski proizvođač hidroizolacija. S tvornicama u Muću i Zagrebu i sa 75 zaposlenika Vam još bolje možemo služiti i ponuditi:

  • Široki portfelj proizvoda i usluga – imati ćete pristup još širem spektru visokokvalitetnih
    proizvoda i usluga.
  • Još učinkovitiji opskrbni lanac

Sve ovo će u konačnici dodatno pomoći našoj misiji da svim našim klijentima isporučujemo proizvode s najboljim omjerom kvalitete i cijene, pružamo iznimnu uslugu i omogućujemo zaradu.

Na kraju bi željeli izdvojiti nekoliko tehničkih informacija:

  • Od 01.01.2024. sve narudžbe, isporuke i fakture za proizvode iz portfelja HIDROIZOLACIJA KATRAN će se obavljati preko tvrtke DRACO d.o.o.
  • Uvjeti suradnje ostaju nepromijenjeni
  • Ulazne fakture šaljete na email [email protected]
  • Nastavljate kontaktirati i dalje s istim ljudima

Vrlo smo entuzijastični i pozitivni u vezi s ovim preuzimanjem jer će svima donijeti goleme prilike za rast. Hvala vam na podršci!


S poštovanjem,
DRACO d.o.o